

2025 Provincials Weekend 3 March 15-16, 2025, CBS, NL SCHEDULE

Time	Timing	Category	Entries	Warm Groups
8:30am-9:15am	45 mins	STAR 4 Synchro- Group 1	7	N/A
9:15am-9:30am	15 mins	FLOOD		
9:30am-10:00am	30 mins	STAR 4 Synchro- Group 2	5	N/A
10:00am- 10:15am	15 mins	FLOOD		
10:15am- 10:30am	15 mins	Adult Silver Free skate	2	1
10:30am- 10:55am	25 mins	Gold Artistic	5	1
10:55am- 11:15am	20 mins	Gold Open Artistic	4	1
11:15am- 12:05pm	50 mins	STAR 5 Artistic Group 1	14	2
12:05pm- 12:55pm	50 mins	STAR 5 Artistic Group 2	14	2
12:55pm- 1:10pm	15 mins	FLOOD		
1:10pm-1:45pm	35 mins	STAR 7 Artistic Group 1	10	2
1:45pm-2:15pm	30 mins	STAR 7 Artistic Group 2	9	2
2:15pm-2:35pm	20 mins	STAR 9 Artistic	5	1